درختان چنار خرم آباد ظرفیت گردشگری طبیعی

ساخت وبلاگ

خرمآباد از دیرباز به دلیل قرارگیری در موقعیتی کوهستانی، آب و هوای معتدل و چهار فصل و دارا بودن چشمه‌سارهای متعدد و رودخانه‌ای دائمی، دارای بستر مناسبی برای رشد و نمو گیاهان و درختان بوده است.
اگرچه در طول سال‌های متمادی، به دلیل گسترش حوزه شهری، بخش های مختلفی از درختان باغ‌ها و فضاهای سبز بیشه صنعت‌گر، خضر، خیرآباد، باغ فلاحت(کشاورزی) و .... از بین رفته و تغییر کاربری داده، ولی هنوز درختان سر به فلک کشیده «چنار» در خیابان‌های امام(ره)، مطهری، شهدا، هفده شهریور و .... تاریخی مبرهن و زبانی گویا برای شهری سرشار از خرمی و آبادانی است، که توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب و پیاده‌روی مجاور آن‌ها را لذت‌بخش و خاطره‌انگیز می‌نماید.

درختان چنار واقع در مرکز شهر خرمآباد با قامتی استوار، که در طرفین این خیابان‌ها سر به فلک کشیده و عاشقانه در اوج آسمان همدیگر را به آغوش کشیده‌اند، هم خبر آمدن بهار را می‌آورند، هم خود را سپر آفتاب کرده و در گرمای تابستان، سایه لطف‌شان را خالصانه بر ما هدیه می‌کنند و هم در پاییز، خش‌خش برگ‌های خشک‌شان در پیاده‌رو‌های کم‌عرض شهر، موسیقی جدیدی را می‌نوازند و هم، در حد توان‌شان سنگینی حداقل یک بار برف زمستانی را با تمام شاخه‌های خود، تحمل می‌کنند و مأمنی برای کلاغ‌های خانه به دوش هستند.

درختان چنار خرمآباد میراثی ماندگار و ارزشمند از گذشتگان است و لازم است ما نیز به عنوان یک شهروند خرم‌آبادی این امانت را حفظ و به نحو مطلوب به آیندگان بسپاریم.

درختان چنار در کنار صدها نعمت خدادای دیگر، در این شهر مغفول واقع شده، که در جای خود می‌توان با نگاهی فراتر از پلاک‌کوبی و حرکتی نو در مسیر ثبت آن‌ها در فهرست آثار طبیعی میراث فرهنگی، به عنوان یک «ظرفیت گردشگری» در جهت معرفی هرچه بیشتر شهر خرم‌آباد، جذب گردشگر و رونق بخشیدن صنعت گردشگری، بهره برد.

با تشکر از سایت یافته

 

 

 

 

 

مسلم رضایی پور

اسفند 1397

 

هیئت عشاق الحسین (ع) خرم آباد...
ما را در سایت هیئت عشاق الحسین (ع) خرم آباد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7hohkhoramabade بازدید : 272 تاريخ : دوشنبه 20 اسفند 1397 ساعت: 11:36